Hamis Kazetta

Hamis Kazetta

Helyzetjelentés

2014. június 13. - hamis kazetta

Volt ugyebár az az ominózus PICSA koncert a remek barbár negrában (leánykori nevén Zöld Pardon), ahol a szekusok úgy levertek egy embert a közönségből, hogy szilánkosra tört az illető orra, és közel 10 percig nem volt eszméleténél, satöbbi, ismerjük a történetet, sajnos.

Itt van egyébként:

 

Eltelt már pár nap a történtek után, és ahogy lenni szokott, a fősodrú média is rárabolt az ügyre, volt ertéeles (http://rtlklub.hu/hirek/belfold/video/253513) és tévékettes (http://tv2.hu/musoraink/tenyek/152058_osszevertek_az_orok_a_koncerten.html) híradás, azonban a Barba Negra Track még mindig hallgat, illetve elkezdték a rosszdumát is gyártani, hátha az emberek olyan hülyék, mint a hely üzemeltetői....zsép votl, kratulálunk.

Igazából erről lenne szó, forrás a 'csalódások fácse oldala. Remélem nem haragszotok srácok, hogy megint onnan nyúlom a szöveget.

"Jelenleg a következő mesét tálalta ki a Barba Negra Track a rendőrségen, csak hogy érezzétek mennyire a közönségük fontos számukra, meg az igazság kiderülése, és hogy micsoda komoly vizsgálat folyik részükről:
Szombat este szerintük: 8 (???????) fő biztonsági őr dolgozott, úgy hogy abból 4 olyan helyen, akik a helyüket el sem hagyhatták (kassza, backstage, Vip stb.). Érted? Szerintük 4 őr volt ezen kívül összesen... (amikor csak a színpadnál állt eredetileg ennyi...) 
Most azt találták ki, hogy lehet nem is őr ütött... Nem, anyukám szaladt be hozzájuk, néha szokott ilyent...
És akkor jön a hazugságuk csúcsa! EZT FIGYELD!
Azért hagyták el a helyet közvetlen az eset után az őrök, mert kiadták nekik, hogy egy helyen gyülekezzenek! A kurva életbe, mennyire hihető... Ez bevett szokás, kibaszott életszerű! Na, de mit vártunk? Eddig se arról beszélgettünk melyikük Einstein, illetve a nagyobb lovag... Hiába a kétségtelen erőfölény, ilyenkor összetöpörödnek a pöcsük méretére és sunnyognak, hazudoznak, bujkálnak... 
Szóval értitek? A Barba Negra Tack szerint folyik a kivizsgálás és ők mindent megtesznek, és nekik eddig is és ezután is a közönségük a legfontosabb, bla-bla... Mindenki más meg hülye... Ja, a fehér meg fekete, a ló az egy bogár, stb.
"

A bejegyzés trackback címe:

https://hamiskazetta.blog.hu/api/trackback/id/tr26299550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása