Hamis Kazetta

Hamis Kazetta

Nem ajánlott

2013. július 11. - hamis kazetta

Elsőként a pécsi Nem Ajánlott nevű zenekarról szeretnék pár sort írni, akik már zenélgetnek néhány éve, és 2008-as megalakulásuk óta 4 lemezt dobtak ki:

2009-Live in Toxic

2011-Vesszen a Nyugat!

2011-Kínai üzlet (demo)

2013-A kínai módszer 

Magukat így jellemzik: "2008. márciusában alakultunk és azóta próbálunk Pécs városa szégyenfoltjává válni. Egyre nagyobb sikerrel megy a dolog." Személy szerint örülök neki, hogy egyre nagyobb szégyenfoltokká válnak a magyar punkzenében, a legutóbbi albumok nagyon korrekt lett mind zeneileg, mind pedig szövegileg, aminek külön örülök. Talán le sem kellene írni, de baráti a kapcsolatuk a HétköznaPICSAlódásokkal, olyannyira, hogy Czinder Gábor a Nem Ajánlottban dobol, a Picsában meg gitározik, amióta Czimerman "Czimi" Csaba az ugyancsak pécsi Punnany Massifba emigrált. :) Pécsen a dolgok mindig körbeérnek. :)

Na de itt van egy kis ízelítő a srácok zenéiből:

 

 


Több infó a bandáról:


Weboldal: http://nemajanlott.hu/

Youtube csatorna: https://www.youtube.com/channel/UCiZFmJqJxcVqYYW2xDCLUrg?feature=watch

Soundcloud: https://soundcloud.com/nemajanlott

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hamiskazetta.blog.hu/api/trackback/id/tr65400731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása