Hamis Kazetta

Hamis Kazetta

Krimi

2014. június 13. - hamis kazetta

Hallgat még valaki Pál Utcai Fiúkat? Az addig oké, hogy a '80-as évek végén, '90-es évek elején iszonyat nagy királyok voltak Lecsóék, de azóta nem kevés dolog történt már a talpunk alatt ebben az országban és ezzel a bandával. Na mindegy, nem is ez a lényeg, majd fogok írni egy hosszabb gondolatmenetet róluk, mert nagy kedvenceim, viszont nagy kár hogy a mostani fiatalokhoz nem igazán jut el az ő zenéjük. (mondjuk amennyi gyökér szaladgál az utcákon, nem is csoda)

 

Ez a számuk megvan?! Megírták, felvették, és jól el lett felejtve, hivatalosan sosem adták ki, pedig annyira jellemzően PUF-os az egész...

 

 

utóirat: tegnap átlépték a 10.000-es álomhatárt a srácok a facebookon, hivatalosan tehát ennyi ember kedveli őket, de azért remélem, hogy a számok most is nagyot hazudnak az ember képébe. :) Örülnek a srácok, úgyhogy örüljünk mi is, és 6 év után új lemezt a népnek! Kösziiiiiii!

A bejegyzés trackback címe:

https://hamiskazetta.blog.hu/api/trackback/id/tr596299584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása